Начало Български бизнес Крос Бордерс Контакти


Real Estate

 Крос Бордерс Интернешънъл представя
Курсове в областта на обслужването на клиентите

 

  Крос Бордерс Интернешънъл Курсове в областта на обслужването на клиентите

  Обслужване на клиентите
  Кое е онова, което ще накара клиентът да се върне при нас? Кое е онова, което ни откроява от конкуренцията? А кое е онова, което наистина ни прави водещи в нашия бизнес и подкрепя ли се то на всички нива на нашата организация?
  Тези и други въпроси са водещи, когато се стремим бизнесът ни да успее на пазара.
  И когато имаме един прекрасен хотел, със забележителна гледка в планината, с басейн и възможности за зимен спорт, с какво ще привлечем клиента да дойде при нас и през лятото?
  Готови ли сме да го посрещнем и в нисък сезон?
  Обслужването в хотела, в синхрон с базата и възможностите за туризъм в областта, са неизменно цяло.
  Дори да имаме палат, ако обслужването в ресторанта не е на желаното ниво, хотелът ще губи приходи, както и от репутацията си.
  А ако обслужването е чудесно, но храната няма желаното разнообразие, хотелът също ще губи, освен ако нямаме други отличителни качества, които са уникални и се поднасят по уникален начин на клиентите.
  В много от хотелите в България, много често има хора от обслужващия персонал, които ще успеят да отблъснат туриста и той ще потърси друг хотел или друг град, или друга държава следващия път.
  Хората от обслужващия персонал в голяма част от случаите не носят лична вина, защото те просто не са обучени. Ако се инвестира в широк мащаб в обучение на кадрите, сферата на обслужване ще се издигне на европейско ниво. Нещата, които трябва да се научат са елементарни, но не могат да се научат от само себе си. Те идват със специализирано обучение за съответната организация, с практикуване, чрез преживяване и упражняване.
  Специално за хотелите, в Крос Бордерс Интернешънъл сме разработили модули, които да помогнат на обслужващия персонал на всяко ниво в организацията да приеме целите на организацията като свои и да действа за добрите преживявания на туристите с тях.
  В нашия двудневен курс, хората ще усвоят умения, на базата на много упражнения и семинари, как да отговорят в случаите на похвали, как да се държат в случаите на оплаквания. С този курс, организацията ще осъзнае в дълбочина силните си страни и ще се научи как да предложи уникални предложения, които да връщат туристите в нея.

 • Click here for information in the Еnglish language; Кликнете тук за информация на английски език

 • Click here for switching to the main page of Targetwise International; Кликнете тук за връщане към основната страница на Таргетуайз - информацията е само на английски