Начало Български Бизнес Крос Бордерс Контакти


Real Estate

 Крос Бордерс Интернешънъл представя
3 причини защо
Крос Бордерс предлага надеждна корпоративна асистенция

 

  3 причини да изберете сътрудничество с Крос Бордерс Интернешънъл

  Крос Бордерс Интернешънъл ЕООД
  Крос Бордерс Интернешънъл е фирма, опираща се на повече от 20 години опит в областта на обученията, основния бизнес и продажбите.
  Няма да е от голяма полза, ако базирахме нашия опит само на опит в рамките на страната ни, а говорим за международен бизнес и най-добри практики.
  Имаме екип, който ще Ви предложи да се докоснете и възползвате от:
  1) Професионален курс, който ще ви даде знания и умения, на база богат опит, умения за успех чрез преживяване и практикуване.
  2) Последващ коучинг в реализиране и затвърждаване на Вашите знания и умения чрез преживяване и практикуване, като най-силния инструмент за професионално и личностно развитие. Практически съвети. Коучингът присъства тук и сега, с цел пълноценното свързване със себе си и другите. Всичко, което ще усвоите ше стане по метод на учене чрез преживяване и практуване.
  3) Практическа помощ: възможност за допълнително сътрудничество да се изведе Вашия бизнес на международния пазар. В тази практическа помощ включваме търсенето съвместно с Вас на клиенти извън България, или оказване на друга помощ в областта на маркетинговите проучвания и предварителните изследвания на рентабилност, както и прокарване на практики за маркетинг и завоюване на пазарен дял. В тази практическа помощ можем да включим и подготовка на маркетинговата корпоративна литература за всеки чужд пазар, работейки съвместно с Вашите маркетингов екип или агенция.
  Обадете ни се за повече информация и среща за разговор.

 • Click here for information in the Еnglish language; Кликнете тук за информация на английски език

 • Click here for switching to the main page of Targetwise International; Кликнете тук за връщане към основната страница на Таргетуайз - информацията е само на английски